Over ons

Ons team staat klaar om u een goed advies en goede service te geven, kortom "klare taal in verzekeringen". 

U kan ons steeds bereiken in één van onze 2 KBC-verzekeringskantoren, ook voor afspraken buiten de kantooruren, informatie in contact,  Certeza Verzekeringen cvba is een verbonden agent van KBC Verzekeringen.  Wij zijn een zelfstandig verzekeringskantoor, wij verkopen en beheren verzekeringen en geven u advies en oplossingen.  

Bij ons kunt u terecht voor alle verzekeringen. Oefent u een vrij beroep uit of bent u particulier, zelfstandige of ondernemer, wij zorgen voor u en uw onderneming.  Wij bekijken samen met u wat u echt nodig hebt om goed verzekerd te zijn.

Door de sterke groei in het segment van zelfstandigen en vrije beroepen in midden West-Vlaanderen bieden wij ook onze expertise aan aan de klanten van KBC Bank van Lichtervelde en Torhout waarmee wij samenwerken.  Door deze samenwerking zijn wij een geprivelegeerde partner voor alle verzekeringen voor KMO's, zelfstandigen en vrije beroepen.

Wij zijn ook schadebeheerder voor alle polissen die u afsluit bij KBC Bank Torhout en KBC Bank Lichtervelde.

Wilt u uw polissen laten beheren door ons laat ons iets weten dan nemen wij contact op en regelen alles met u.  Heeft u nog polissen bij een andere maatschappij dan kunnen wij u ook verderhelpen richting KBC Verzekeringen.  Laat gerust iets weten. 

Onze naam CERTEZA is de Spaanse vertaling van 'ZEKERHEID'.  Deze zekerheid vindt u in alles wat we doen. Zekerheid van goede waarborgen, vlotte schaderegeling (met eigen schaderegelingsbevoegdheid), goede service, bereikbaarheid, enz... kortom goed verzekerd zijn.  Deze zekerheid krijgt u ook met onze risico-analyse en vindt u zeker terug in uw pensioenplan.

Luc Denoo (verzekeringsagent)


 

Friedel Van Stechelman (commercieel- administratief bediende)

 

Rebecca Carrette, commercieel-administratief bediende is gespecialiseerd in het beheer van schadegevallen.

 

 

Tot binnenkort,

Luc

 

  

KANTOOR TORHOUT
Burg 47
8820 Torhout

 

 

T 050 21 26 35
F 050 22 05 87
Werkdagen: 8u30 - 12u00
Zaterdag: 10u30 - 12u00

KANTOOR LICHTERVELDE
Leysafortstraat 18 a
8810 Lichtervelde

 

 

 

 

 

T 051 72 21 22
F 051 72 69 87
Werkdagen: 10u30 - 12u00
Zaterdag: 8u30 - 10u30

 

FSMA 60633 • kantoor@certeza.be